lunes, 12 de diciembre de 2016

M4 / 4

Normalitzacio de fitxers informatics:
-Els estàndards que tracten de manera especifica la impressió digital desenvolupats per ISO són 2. En tots dos casos aquests estandards es refereixen més al proces que als formats dels fitxers.

ISO12647-7 Tecnologia gràfica:
Control del procès per a la elaboració de separacions de color, proves i impresos de mig to. PART 7

ISO12647-8: Control de procès per a la elaboracio de separacions de color proves i impressors de mig to. PART 8: Validacio de procesos d'impressio que procesen directament les dades digitals

RESOLUCIO D'IMATGE:

És la qualitat d'informació disponible per àrea d'imatge. La resolucio influeix la qualittat de reproducció. Com més resolució més capacitat de reproduir detalls. Tot i que hi ha altres factors que tame afecten a la qualitat de reproducció.

➤ La resolucio d'entrada:

-Es la qualitat d'informació que obte originalment en escànner o una camera digital. Com més mostres mes informació.

 La resolucio d'impressió:

-En impressio digital es refereix al nombre de punts que es capaç d'imprimir en una unitat de mesura lineal. El valor estàndard serien 700 punts per polazada.

➤ La resolucio de pantalla:

Es el nombre de punta de colors que es capaç de representar una pantalla.

SEGONS LA TECONOLOGIA D'IMPRESSIO DIGITAL:

-La resolucio en impresso digital s'expressa en dos dimensions, polzada en vertical i horitzontal.
-A més la tecnologia actualment permet que algunes impressores puguen generar punts de diferents mides, intensitats, formes, fet que pot millorar la qualitat d'impressio

SEGONS LA MIDA DE L'IMPRES DIGITAL:

El format final condiciona des del primer moment, la impressio d'un determinat producte.

-Cal tenir en compte que cada impresora te un tamany maxim d'impressio que s'expresa en ample i llarg.
-Els controladors d'impressio solen disposar d'eines de produccio que divideixen el format inicial en diferents panells o franges d'ample i llarg determinat un cop s'uneixen aquests panells poden fer productes gràfics molt grans.

SEGONS LA TIPOLOGIA DE L'ELEMENT GRÀFIC:

-Si el document conté imatges amb mapa de bits la resolució de sortida estarà lligada a la resolució d'entrada. Per tant qualsevol ampliacio de la imatge que fem serà en perjudici de la qualitat final de resolució.

-Però la resolució de sortida es pot alterar segons el producte final, per exemple en gigantografia. Aquest tipus esta pensat per ser vist desde llargues distàncies i per aixo la resolució es pot reduir considerablement

No hay comentarios:

Publicar un comentario