martes, 13 de diciembre de 2016

M4 / 8

Cues d'impressió:

Les cues d'impressió es corresponen amb les diferents tasques a realitzar.
Les cues que presenten el Command Workstation de Fiery són:

1. Documents que al RIP encara no han procesat
2. Dcouments que s'imprimeixen des de l'aplicació
3. Treballs que ja estan al RIP

COMPRESSIÓ D'ARCHIUS:

- Per tal de realitzar les tasques del RIP és convenient que envien documents amb formats adequats pereferentment PDF ja que incrusta tota la informació necesaria per a la reproducció del document en les condicions adequades.

GENERACIÓ DE PUNT DE TRAMA:

- La industria gràfica usa el tramat per a la reproducció de la realitat. La simulació s'obté descomposant els valors tonals de la imatge en patrons geomètrics.

Si els punts són suficientment petits es produeix una il·lusió òptica mitjançant la qual el cervel capta el tot i reconeix la imatge global i no els punts com o elements individuals.

GENERACIÓ DEL PUNT DE TRAMA:

El més habitual és que el tramat es faci a base de punts, el cert és que qualsevol tipus de trama és vàlida sempre que es compongui d'elements petits. Poden ser trames quadrades, eliptiques, romboides...
HI HA DUES TÈCNIQUES DE TRAMAT PRINCIPAL:
- Trama geomètrica
- Trama estocastica

GENERACIÓ DEL PUNT DE TRAMA:

En el tramat original per tal que la trama sigui mes eficient possible s'han de complir els seguents requisits:

➧  Lineatura i el nombre de linies de punt per centimetre o per polzada. Com més liniatura major és la il·lusió de to continu.

ANGLES: Fa referencia a l'angle en el cual es disposen les tintes del tramat per cadascuna de les separacions de color i evitar l'efecte muaré

No hay comentarios:

Publicar un comentario